O stiuca de negasit ...

Aventuri in aceasta zona

Moderator: Stefan

O stiuca de negasit ...

Postby Stefan » Tue Nov 29, 2011 4:26 pm

Anul aceasta am reusit sa imi fac timp pentru a organiza o partida de stiuca de-abia la finele lunii Noiembrie, dar e bine si asa decat deloc, asa mi-am zis :P Zis si facut, Sambata dimineata eram echipati si doua barci asteptau nerabdatoare startul. In 30 de minute eram pe lacul Uzlina, cu ape cam scazute ce-i drept, am continuat drumul pe lacul Isac, canalul Pervolovca si-atat ... acolo gheata, da canalul era inghetat, contrar informatiei pe care o detineam dar cel mai probabil inghetase peste noapte.
Am facut cale intoarsa si ne-am incercat norocul pe lacul Isac timp de 3 ore ... rezultatul, nici un tac ... asa ca am incercat pe Dunarea Veche mergand, pe ideea ca datorita cotelor foarte mici de anul acesta doamna stiuca s-a retras in Dunare. Nici aici nu am avut succes, timp de 3-4 ore incercand toate nalucile posibile.
De data aceasta ne-am ales doar cu o iesire in natura, aer curat si rece :) si nu in ultimul rand cu decontaminarea mintii de acarienii vietii cotidiene.
Care a fost explicatia ? Ei bine degeaba am urmarit cotele apelor Dunarii timp de o saptamana, intrucat Sambata in portul Mahmudia era afisat -4 iar Duminica -11, variatie fatala pentru pescuit. Mai jos gasiti cateva dovezi :P

Image
Image
Image
Iubiti natura? Daca da, aveti grija de ea. Daca nu, lasati-o asa cum este, pentru a se bucura de ea cei ce o iubesc.
Stefan
Administrator
Administrator
 
Posts: 24
Joined: Thu Aug 27, 2009 4:34 pm
Location: Bucuresti

Return to Zona Uzlina/Dunarea Veche

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron