Prima partida din primavara lui 2010

Aventuri in aceasta zona

Moderator: Stefan

Prima partida din primavara lui 2010

Postby Stefan » Thu May 27, 2010 10:56 am

Anul acesta, din dorinta de a evada din cotidianul obositor al capitalei, am fugit un week-end in Delta, fiind prima incursiune de anul acesta in peisajul deltaic.
Am plecat cu gandul de a ma relaxa impreuna cu sotia, dar lansetele mi-au zambit prea frumos din balcon inainte de plecare, asa ca nu am rezistat si am luat cu mine 2 lansete de rapitor, pentru a nu ma limita doar la plimbarea cu barca. Avand in vedere ca eram in plina perioada de prohibitie singura specie dupa care puteam alerga era stiuca.
Pe scurt am stat pe apa 2 zile, ne-am bucurat de noul motor, am glisat pe desupra apei cu viteza, ne-a batut vantul, ne-a prajit soarele si ne-a prins si ploaia. Peisajele sunt minunate, asa cum le stiam, facandu-ne sa uitam de banalul vietii de zi cu zi.
Despre peste nu pot sa spun prea multe :roll: decat ca am intrat pe 2 lacuri si pe cateva canale, dar anul acesta buruiana e de speriat, aproape ca nu mai poti naviga cu motor, ci doar la rame. Deci nu am putut pescui in largul nostru, cu toate ca am incercat cateva ore pe Teranova si pe canale.
Per total un week-end aproape complet ... pestele l-ar fi putut completa cu siguranta ...

Image
Iubiti natura? Daca da, aveti grija de ea. Daca nu, lasati-o asa cum este, pentru a se bucura de ea cei ce o iubesc.
Stefan
Administrator
Administrator
 
Posts: 24
Joined: Thu Aug 27, 2009 4:34 pm
Location: Bucuresti

Return to Zona Uzlina/Dunarea Veche

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron