top of page

Despre noi

Iata povestea noastra: cum am inceput?

 

Din pasiune pentru natura, pentru apa si pentru frumoasele peisaje salbatice care se regasesc in Delta Dunarii, am devenit cu timpul buni cunoscatori ai apelor Dunarii, ai canalelor si lacurilor care apartin acestui Paradis.

Din dorinta de a combina pasiunea cu simtul practic, am inceput sa impartasim cunostintele pe care le-am dobandit vizavi de aceste locuri minunate, cu oamenii care vin in Delta Dunarii sa pescuiasca, sa isi petreaca un week-end in mijlocul naturii impreuna cu familia si/sau prietenii, departe de aglomeratia si agitatia marilor orase.

Astfel am inceput in vara anului 2008 sa transportam turistii din zona Mahmudia catre locurile unde doreau sa isi instaleze corturile, sa ii plimbam si le fim ghizi prin acest univers al faunei si florei danubiene. Pentru ca in Delta turistii vin sa si pescuiasca am achizitionat si un sonar, dispozitiv care ne ajuta in mod evident in cautarea locului perfect pentru pescuit.

Asa s-a nascut acest website, unde clientii pot gasi informatii despre serviciile oferite, pot consulta tarifele si isi pot exprima parerile, impresiile sau pot aduce sugestii vizavi de serviciile oferite de catre noi (in cadrul rubricii “BLOG”). 

Cine suntem noi?

 

El Comandante – fost marinar, acum pensionat si pasionat, gata oricand sa va ofere o experienta de neuitat prin lumea apelor.

Fane – ginerele inginer, pasionat si el la randul lui de tot ce inseamna Delta Dunarii, administrator al acestui website

Cu ce va vom plimba?

 

Dispunem de doua ambarcatiuni din fibra de sticla. 

 

Prima ambarcatiune, model Corsar 630, are o lungime  de 6,30 m si latime de 1,8 m. Ambarcatiunea este dotata cu parasolar si dispune de banchete confortabile. Este echipata cu motor Yamaha pe benzina, motor in patru timpi cu o putere de 60CP, acesta oferind tractiunea necesara unui transport sigur si confortabil.

Barca este foarte stabila si confera tot confortul necesar unei plimbari pe bratele si canalele Deltei Dunarii.

Este dotata cu veste de salvare (pentru o maxima siguranta), parasolar, banchete cu spatar si sonar performant (pentru a putea citi temperatura apei, adancimea ei, structurile existente sub apa si bineinteles sa localizeze pestii). Exista undite si lansete pentru distractie la maruntis sau rapitor si binoclu pentru a urmari diferitele specii de pasari care si-au ales ca si habitat Delta Dunarii.

Cea de a doua ambarcatiunie, model Lotus 480, are o lungime de 4,80 m si este echipata cu motor Suzuki pe benzina, motor in patru timpi cu o putere de 15CP, acesta oferind tractiunea necesara unui transport sigur si confortabil.

Barca Lotus, prin prisma dimensiunilor reduse, se preteaza foarte bine si partidelor de pescuit, permitand accessul pe canalele inguste si japsele ascunse alte Deltei Dunarii.

  • Facebook
  • YouTube
bottom of page