top of page
colac_salvare.jpg

Pentru a evita eventuale evenimente neplacute pe parcursul deplasarilor pe apa, toti pasagerii care se afla la bordul ambarcatiunii trebuie sa cunoasca cateva reguli de conduita preventiva si anume: 


  - Persoanele aflate la bordul ambarcatiunii trebuie sa se conformeze indicatiilor date de catre conducatorul ambarcatiunii, in interesul sigurantei navigatiei sau ordinei la bord.
  - Este interzis sa se lase a iesi in afara bordurilor ambarcatiunii obiecte care ar putea sa reprezinte un pericol pentru siguranta acesteia.
  - Este interzis sa se arunce, sa se verse, sa se lase sa cada sau sa se scurga in calea navigabila obiecte sau substante.
  - Obiectele usoare care ar putea fi purtate de vant vor trebui fixate, acoperite pentru a evita acest lucru.
  - Pe toata durata deplasarii este interzis ca persoanele aflate la bord sa se ridice in picioare fara acordul conducatorului ambarcatiunii.
  - Pe toata durata deplasarii este obligatorie purtarea vestelor de salvare.

cantar.jpg

Pentru fiecare tip de serviciu in parte exista o capacitate maxima admisa la bord, respectiv persoane plus bagaje. Aceasta capacitate maxima trebuie respectata deoarece contribuie la siguranta navigatiei. Conducatorul ambarcatiunii va comunica capacitatea maxima de incarcare a ambarcatiunilor.

carnetel.jpg

Rezervarile pentru oricare din serviciile oferite se efectueaza cu minim 3 zile inainte de data la care v-ati propus sa fiti pe apa. Astfel ne vom putea respecta toate angajamentele fata de clientii nostrii. 

Rezervarile pot fi anulate cu cel putin 24 ore inainte de ora la care este proramata rezervarea.

Copiii cu varsta mai mica de 6 ani beneficiaza de gratuitate. 

arbdd.jpg

Regulile de acces si desfasurare a turismului in R.B.D.D. (Rezervatia Biosferei Delta Dunarii) le puteti afla accesand  www.ddbra.ro 

 Consideram importanta cunoasterea acestor reguli inainte de a vizita Delta Dunarii. Astfel veti evita eventuale neplaceri (e.g. amenda pentru neprezentarea  permisului de acces in rezervatie) si veti contribui la desfasurarea turismului sustenabil in Delta Dunarii. 

Permisul de acces in Delta Dunarii este obligatoriu si nu este inclus in pretul excursiei.

bottom of page